Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Wijndal verlengt contract bij AZ

OFFICIEEL: Wijndal verlengt contract bij AZ

18 mrt 2022, 17:15

Owen Wijndal heeft zijn contract bij AZ verlengd. De 22-jarige verdediger ligt daardoor vast tot medio 2024.

'Een contract tekenen is altijd een speciaal moment', stelt Wijndal. 'Ik had nog maar een 1-jarig contract, dan loop je het risico transfervrij de deur uit te lopen. Maar ik heb hier zoveel meegemaakt en zoveel aan AZ te danken dat ik dat niet wil. We hebben daarom nu goede afspraken gemaakt waardoor ik de club help en de club mij helpt.'

Wijndal werd een tijdje in verband gebracht met een transfer naar Ajax. AZ voorkomt met de contractverlenging dat de verdediger volgend jaar gratis weggaat of komende zomer voor een bescheiden prijs verkocht moet worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.