Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Vilhena verlaat Feyenoord en tekent contract bij FK Krasnodar

OFFICIEEL: Vilhena verlaat Feyenoord en tekent contract bij FK Krasnodar

20 juni 2019, 20:00

Tonny Vilhena vertrekt bij Feyenoord. De 24-jarige middenvelder speelt na de zomer voor FC Krasnodar, de nummer drie uit de Russische competitie. Vilhena had nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, dat naar verluidt 9 miljoen euro voor de international ontvangt.

Vilhena, die in 2012 debuteerde in het eerste elftal, ondertekent een contract voor meerdere seizoenen bij Krasnodar. Hij sluit na zijn vakantie tijdens een trainingskamp in Oostenrijk aan bij zijn nieuwe werkgever, meldt Krasnodar.

Met Feyenoord won Vilhena in 2017 de landstitel en in 2016 en 2018 de KNVB-beker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.