Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Van der Sar verlengt contract bij Ajax

OFFICIEEL: Van der Sar verlengt contract bij Ajax

15 nov 2019, 15:07

Edwin van der Sar heeft zijn contract bij Ajax met vier jaar verlengd , zo meldt Ajax via de officiële kanalen. De algemeen directeur heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis.

President-commissaris Leen Meijaard: 'Edwin van der Sar heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Ajax in de afgelopen jaren. Om dit succes te bestendigen willen wij zijn contract graag verlengen. In gesprekken die wij met hem voerden bleek dat ook hij graag door wilde bij Ajax. Hij vertegenwoordigt Ajax zowel in binnen- als buitenland op excellente wijze. Onder zijn leiding kan Ajax nog verdere stappen maken, daar zijn wij van overtuigd.'

Edwin van der Sar is blij met de contractverlenging: 'Eigenlijk was ik me niet eens bewust dat mijn termijn af liep. En voor mijn gevoel ben ik nog helemaal niet klaar bij Ajax. Dus ik ben blij met het vertrouwen. Ons gezamenlijke doel is om met Ajax 1 structureel aan te haken bij de Europese top. Daar hoort een gezonde bedrijfsvoering bij, die gericht is op nationale en internationale groei en vanuit de waarden die bij Ajax horen. Dat is ambitieus en daar hou ik van. Samen met de rest van het directieteam ga ik graag door om dat als geheel voor elkaar te krijgen. We zijn weliswaar goed op weg, maar we zijn er nog niet.'

Van der Sar maakt sinds november 2012 deel uit van het directieteam van Ajax. De oud-doelman begon als directeur marketing. In november 2016 werd Van der Sar benoemd tot algemeen directeur én tevens voorzitter van het directieteam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.