Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Tottenham Hotspur heeft Micky van de Ven binnen voor 50 miljoen euro

Officieel: Tottenham Hotspur heeft Micky van de Ven binnen voor 50 miljoen euro

8 aug 2023, 14:06

Tottenham Hotspur heeft bekend gemaakt dat de komst van Micky van de Ven is afgerond. De verdediger heeft een contract tot medio 2029 getekend bij The Spurs, wat goed is voor een transfersom van ruim 50 miljoen euro inclusief bonussen, meldt The Athletic.

Tottenham en VfL Wolfsburg bereikten deze week een akkoord over de transfer, die bestaat uit een basisbedrag van 40 miljoen euro en een bonuspakket van 10 miljoen euro. Twee jaar geleden nam Wolfsburg Van der Ven over van FC Volendam en met dank aan een doorverkooppercentage van 15 procent gaat er minimaal 7,5 miljoen euro naar de Volendammers.

De Nederlandse jeugdinternational bekeek zondag in Londen het oefenduel van de Premier League-club met Sjachtar Donetsk al vanaf de tribunes. Hij werd eind vorig jaar door toenmalig bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorlopige WK-selectie, maar Van de Ven viel uiteindelijk af voor het toernooi in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.