Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Steven Gerrard nieuwe trainer van Aston Villa

OFFICIEEL: Steven Gerrard nieuwe trainer van Aston Villa

11 nov 2021, 11:10

Steven Gerrard keert terug in de Engelse voetbalcompetitie. De 41-jarige Gerrard, voormalig aanvoerder van Liverpool en het Engelse elftal, wordt de nieuwe trainer van Aston Villa. De Engelsman volgt de ontslagen Dean Smith op bij de nummer 16 van de Premier League.

Gerrard voetbalde vrijwel zijn hele carrière voor Liverpool. Hij sloot zijn loopbaan af bij de Amerikaanse club LA Galaxy en keerde daarna als jeugdtrainer terug bij Liverpool. De middenvelder begon in 2018 bij Rangers FC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Vorig seizoen leidde hij de club uit Glasgow naar de eerste landstitel in tien jaar. De ploeg van Gerrard bleef het hele jaar ongeslagen.

Giovanni van Bronckhorst wordt genoemd als mogelijke opvolger van Gerrard bij Rangers, al is er volgens zijn zaakwaarnemer nog geen contact geweest met de clubleiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.