Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Spierings stapt over naar Franse topclub Lens

Officieel: Spierings stapt over naar Franse topclub Lens

23 juni 2023, 19:40

Stijn Spierings stapt over naar RC Lens, de nummer 2 van het afgelopen seizoen in de Franse competitie. De Nederlandse middenvelder tekent een contract voor vier jaar. Spierings komt over van Toulouse, waar hij de afgelopen drie seizoenen speelde. Hij won met Toulouse het afgelopen seizoen de nationale beker.

Spierings is de eerste nieuweling deze zomer bij Lens, dat het komend seizoen in de Champions League uitkomt. Topman Arnaud Pouille zei nu al trots te zijn. "Hij is een evenwichtige voetballer, met veel kwaliteiten en een goede mentaliteit. Met hem erbij zullen we nog sterker worden."

In Nederland speelde Spierings voor AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.