Terug

Volg Vandaag Inside

Sinkgraven verlaat Ajax voor Leverkusen van Bosz

Sinkgraven verlaat Ajax voor Leverkusen van Bosz

17 juni 2019, 17:39

Ajax en Bayer 04 Leverkusen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Daley Sinkgraven naar de Duitse club. Sinkgraven stond nog tot en met 30 juni 2020 onder contract bij Ajax.

Sinkgraven kwam in de winterstop van seizoen 2014/2015 over van sc Heerenveen. De verdediger annex middenvelder speelde in totaal 86 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en wist daarin één keer te scoren.

In Duitsland wordt Sinkgraven herenigd met Peter Bosz. Het tweetal werkte eerder succesvol samen bij Ajax. Begin dit jaar sprak Bosz bij Inside Ajax lovend over Sinkgraven: 'Voor mij was Daley een openbaring. Hij heeft geweldig gespeeld in de tijd dat ik trainer van Ajax was. Lasse Schöne was heel belangrijk op zes, Daley minstens zo belangrijk op de linksbackpositie. Ik denk dat hij als linksback de absolute wereldtop kan halen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.