Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Sergio Ramos tekent voor twee jaar bij Paris Saint-Germain

OFFICIEEL: Sergio Ramos tekent voor twee jaar bij Paris Saint-Germain

8 juli 2021, 11:27

Sergio Ramos vervolgt zijn loopbaan bij Paris Saint-Germain. De 35-jarige verdediger heeft overeenstemming bereikt over een tweejarig contract, zo meldt de Franse topclub.

De transfervrije Ramos nam deze zomer na 671 officiële wedstrijden emotioneel afscheid van Real Madrid. De verdediger liet weten dat hij eigenlijk helemaal niet wilde vertrekken bij de club waarvoor hij sinds 2005 uitkwam.

Ramos is de derde grote versterking van Paris Saint-Germain voor het nieuwe seizoen, na Georginio Wijnaldum en Achraf Hakimi. De club maakt ook werk van de komst van doelman Gianluigi Donnarumma van AC Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.