Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Sam Beukema tekent vijfjarig contract bij AZ

OFFICIEEL: Sam Beukema tekent vijfjarig contract bij AZ

31 mrt 2021, 19:36

Sam Beukema verruilt Go Ahead Eagles komende zomer voor AZ. De 22-jarige Deventenaar ondertekent in Alkmaar een contract tot medio 2026. AZ doet geen mededelingen over de transfersom die met de overgang van de verdediger gemoeid is.

Beukema werd onlangs verkozen tot de beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee was hij de eerste verdediger die deze onderscheiding in ontvangst mocht nemen.

De Deventenaar belandde in 2009 in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. In september 2017 debuteerde hij in de hoofdmacht. Hij speelde tot dusver 65 officiële wedstrijden voor de eerstedivisieclub.

Beukema reageert verheugd op zijn transfer: 'Ik heb een meerjarig contract getekend bij deze prachtige topclub in Nederland. Het is voor mij een hele mooie dag. Ik ga echt uit van mijn gevoel uiteindelijk. Er is ook wel gesproken met Feyenoord, maar het gevoel bij AZ was heel fijn en het plan is voor mij het allerbelangrijkste. AZ wilde heel graag doorpakken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.