Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Rooney wordt speler-coach bij Derby County

OFFICIEEL: Rooney wordt speler-coach bij Derby County

6 aug 2019, 17:22

Wayne Rooney gaat vanaf januari 2020 aan de slag bij Derby County. Hij wordt opgenomen in de trainersstaf van hoofdtrainer Phillip Cocu en zal zelf ook gaan voetballen. De 33-jarige oud-aanvaller van Manchester United en Everton krijgt nummer 32 bij de club uit het Championship. "Wayne Rooney is een wereldklasse voetballer", zegt een tevreden Cocu.

De oud-sterspeler van het Engelse elftal speelt op dit moment in de Verenigde Staten, bij DC United. Hij zal daar het jaar afmaken en in januari gaat zijn contract in Derby in, dat een duur heeft van anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.