Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: PSV versterkt zich met 33-jarige spits Zahavi

OFFICIEEL: PSV versterkt zich met 33-jarige spits Zahavi

20 sep 2020, 15:10

PSV heeft Eran Zahavi binnen, meldt de club via de officiële kanalen. De 33-jarige spits komt transfervrij over van Guangzhou R&F en tekent in Eindhoven een contract voor twee seizoenen.

Zahavi is bij PSV de opvolger van Sam Lammers, die van PSV de ruimte heeft gekregen om in gesprek te gaan met Atalanta Bergamo. De Israëlisch international vertelt op de website van PSV: 'Ik heb een geweldige tijd gehad in China, maar ik wil nog één keer in Europa laten zien wat ik kan. PSV is voor mij een geweldige kans. Spelen om de prijzen en aanvallend voetbal. Er ligt hier een mooie uitdaging en ik kijk er naar uit om in Nederland te spelen.'

Technisch directeur John de Jong is blij met de komst van Zahavi: 'Eran is een echte goalgetter met een geweldig trackrecord en voegt ervaring aan onze jonge selectie toe.'

Zahavi speelde de afgelopen vier jaar in China, waarin hij in 117 duels 103 keer scoorde. Daarvoor was hij actief bij Maccabi Tel Aviv, waarin hij in 157 duels 122 keer het net wist te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.