Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: PSV verhuurt Bruma aan Olympiakos met optie tot koop

OFFICIEEL: PSV verhuurt Bruma aan Olympiakos met optie tot koop

5 okt 2020, 17:35

PSV verhuurt aanvaller Bruma aan Olympiakos Piraeus, maken de Eindhovenaren bekend via de officiële kanalen. De Grieken hebben ook een optie tot koop bedongen.

Technisch manager John de Jong vertelt: 'Wij hebben voorin veel opties en Bruma heeft het EK 2021 in zijn hoofd. Om daar voor in aanmerking te komen, moet hij structureel aan spelen toekomen. Bij ons heeft Bruma wisselend gepresteerd. Ook door niet te onderschatten persoonlijke tegenslag. We hopen dat hij in Griekenland de weg omhoog weer kan inslaan.'

Bruma kwam vorig jaar zomer voor ongeveer 12 miljoen euro over van RB Leipzig. De 25-jarige buitenspeler, die nog een contract voor vier jaar heeft, wist nooit aan de verwachtingen te voldoen bij PSV en was vaak wisselspeler.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.