Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: PSV strikt Ricardo Pepi

Officieel: PSV strikt Ricardo Pepi

27 juni 2023, 16:05

Volgens voetbaljournalist Fabrizio Romano is de transfer van Ricardo Pepi van FC Augsburg naar PSV definitief. Na langdurige onderhandelingen is de overgang van de veelbelovende spits naar Eindhoven nu officieel bekrachtigd. Dit wordt ook bevestigd door Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, die zegt op Twitter: "Ricardo Pepi gaat naar PSV. De medische keuring kan ingepland worden."

Het was al geruime tijd duidelijk dat PSV de concurrentiestrijd om de handtekening van Pepi had gewonnen. Enkele dagen geleden werd bekend dat de club persoonlijk akkoord was met de jonge aanvaller, en nu wordt dit nieuws bevestigd door Fabrizio Romano.

Met de komst van Pepi hoopt PSV hun aanvalslinie te versterken en een veelbelovend talent aan hun team toe te voegen. Zijn indrukwekkende prestaties en doelpunten bij FC Groningen tijdens zijn huurperiode hebben de verwachtingen rondom hem alleen maar versterkt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.