Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: PSV contracteert Franse verdediger Olivier Boscagli

OFFICIEEL: PSV contracteert Franse verdediger Olivier Boscagli

17 juli 2019, 21:01

PSV heeft op de jaarlijkse FANdag een nieuwe verdediger gepresenteerd. Olivier Boscagli komt over van OGC Nice en tekent een vierjarig contract in Eindhoven. Hij kan als linksback uit de voeten, maar ook als linker centrale verdediger.

Olivier is een talentvolle, veelzijdige speler. Zijn leeftijd (21) leert dat er nog volop groeipotentie aanwezig is. We volgen hem al lange tijd. Hij is jeugdinternational van Frankrijk geweest en dergelijke wedstrijden scouten wij intensief. Ook bij zijn vorige clubs Nice en Nîmes hebben we vaak voor hem op de tribune gezeten. Gezien de ontwikkelingen in onze selectie was nu het moment aangebroken om door te pakken. We streven er naar om drie linksbenige verdedigers in de selectie te hebben. Met het aantrekken van Olivier is dat gelukt,' vertelt technisch manager John de Jong.

Ook Van Bommel is tevreden met het aantrekken van de jonge verdediger: 'Met Olivier hebben we er een speler bij die op meerdere posities kan spelen. We zijn erg blij dat hij er is. Onze selectie is weer een stukje completer, dit is een positieve impuls.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.