Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Peter Hyballa nieuwe trainer NAC Breda

OFFICIEEL: Peter Hyballa nieuwe trainer NAC Breda

3 feb 2020, 17:04

Peter Hyballa is de nieuwe trainer van NAC Breda. De Duitse oefenmeester volgt de ontslagen Ruud Brood op. Willem Weijs, die de afgelopen weken aan het roer stond, doet weer een stap terug.

Dinsdag leidt de Duitse oefenmeester voor het eerst de training van de nummer zes van de eerste divisie. Technische staf en spelers zijn maandagmiddag ingelicht door de directie over de komst van de nieuwe trainer.

Hyballa laat in gesprek met Veronica Inside weten blij te zijn met de overstap naar NAC. 'Heb gekozen voor NAC omdat het een jonge spelersgroep heeft, waar veel rek in zit. Het is natuurlijk een echte volksclub, met mooie supporters. Daarbij komt dat ik graag weer in Nederland wilde werken. Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, het begon weer te kriebelen', aldus de Duitse oefenmeester.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.