Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Pedri verlengt contract bij FC Barcelona

OFFICIEEL: Pedri verlengt contract bij FC Barcelona

14 okt 2021, 14:31

Pedri heeft zijn contract bij FC Barcelona met vier jaar verlengd. De 18-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2026 vast bij de Spaanse club. Pedri verhuisde vorig jaar van Las Palmas naar Barcelona en veroverde direct een basisplaats in het elftal van trainer Ronald Koeman. Hij deed net als Frenkie de Jong in 37 van de 38 competitieduels mee.

De middenvelder debuteerde begin dit jaar aan de nationale ploeg. Hij deed in de zomer met Spanje mee aan het EK én de Olympische Spelen. Pedri speelde in een jaar tijd maar liefst 78 wedstrijden.

Naar verluidt bevat zijn nieuwe contract een gelimiteerde afkoopsom van 1 miljard euro. Dat betekent dat een club die 1 miljard neerlegt Pedri kan overnemen zonder met Barcelona te hoeven onderhandelen.

Volgens Spaanse media wil de Catalaanse club ook de contracten van de talenten Ansu Fati en Gavi op korte termijn verlengen. De ploeg van Koeman speelt zondag tegen Valencia en heeft volgende week thuiswedstrijden tegen Dinamo Kiev (Champions League) en Real Madrid op het programma staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.