Terug

Volg Vandaag Inside

Pasveer tekent voor twee seizoenen bij Ajax

Pasveer tekent voor twee seizoenen bij Ajax

23 apr 2021, 12:08

Remko Pasveer vertrekt voor twee seizoenen naar Ajax, zo meldt de Amsterdamse club zojuist via Twitter. Gisteren werd al bekend dat Ajax interesse had in de sluitpost van Vitesse, maar zojuist blijkt die interesse te zijn omgezet in een tweejarig contract.

Pasveer komt aan het einde van dit seizoen transfervrij over van de Arnhemse grootmacht. Hij tekent een contract tot juni 2023. Technisch directeur Marc Overmars is blij de met komst van de keeper. 'Gedurende de laatste twee seizoenen heeft Remko laten zien dat hij bij Vitesse een stabiele en goede keeper is die goed is met zijn voeten. We denken dat hij goed past bij Ajax. Daarnaast zie je dat naarmate hij ouder is geworden, hij beter is geworden. Hopelijk tekent Maarten Stekelenburg ook op de korte termijn, zodat we een goede basis hebben voor komend seizoen.'

De keeper liet op de website van Ajax blij te zijn met de transfer. 'Het is een heel speciaal gevoel. Ajax is een club met een grote geschiedenis en heeft een erg sterk elftal. Om daar deel van uit te mogen maken, voelt als een beloning voor het harde werk de afgelopen jaren.'

Johan riep eerder al dat Remko Pasveer een geschikte keeper zou zijn voor Oranje!

Pasveer: 'Ik roep al jaren dat Johan er een fantastische kijk...
1:44
Pasveer: 'Ik roep al jaren dat Johan er een fantastische kijk...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.