Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Mark Flekken maakt droomtransfer naar Premier League

Officieel: Mark Flekken maakt droomtransfer naar Premier League

31 mei 2023, 11:18

Mark Flekken heeft zijn droomtransfer naar Brentford FC te pakken. De 29-jarige Limburger, die ook is opgenomen in de Oranje-selectie voor de Nations League Finals volgende maand, heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij de nummer 9 van het afgelopen seizoen. Flekken is wel nog in afwachting van een werkvergunning.

"Ik ben erg blij", reageert Flekken op de website van Brentford. "Het is een nieuw hoofdstuk en een volgende stap in mijn carrière. Als je me toen had verteld dat ik nu in de Premier League zou spelen, had ik je waarschijnlijk neergeslagen. Dit is een droom die uitkomt."

Brentford-manager Thomas Frank is blij met de komst van Flekken. "We zijn erg blij dat we Mark hebben aangetrokken", zegt Frank via de clubkanalen van Brentford. "Hij is een speler met veel kwaliteit die onze keepersgroep gaat versterken. Na twee geweldige seizoenen bij Freiburg komt hij ons nu versterken. Hopelijk zal hij het team beter maken."

Flekken hield afgelopen seizoen dertien keer ‘de nul’ in 34 wedstrijden in de Bundesliga. Met Freiburg eindigde hij als vijfde. Flekken speelde de afgelopen jaren in Duitsland. Via Alemannia Aachen, SpVgg Greuther Fürth en MSV Duisburg belandde de keeper in 2018 bij Freiburg. Flekken groeide bij de club uit de Bundesliga uit tot een vaste waarde en werd zelfs international van het Nederlands elftal. Hij speelde vier interlands, maar viel eind vorig jaar buiten de selectie voor het WK in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.