Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Luuk de Jong tekent vierjarig contract bij Sevilla

OFFICIEEL: Luuk de Jong tekent vierjarig contract bij Sevilla

2 juli 2019, 00:05

De transfer van Luuk de Jong naar Sevilla is rond: de 28-jarige spits heeft vanavond zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij de Spaanse subtopper. PSV ontvangt zo'n 15 miljoen euro voor De Jong.

Afgelopen week werd al bekend dat De Jong van PSV de ruimte had gekregen om zijn transfer af te ronden. Vandaag werd hij medisch goedgekeurd door Sevilla. Die club eindigde afgelopen seizoen op de 6e plek in de Spaanse competitie, wat betekent dat De Jong met zijn nieuwe club de Europa League in gaat.

Luuk de Jong speelde de afgelopen vijf jaar voor PSV, waarin hij drie keer kampioen wist te worden. Voor zijn periode bij PSV speelde De Jong bij Newcastle United en Borussia Mönchengladbach.

PSV neemt afscheid van De Jong met prachtige video

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.