Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Liverpool neemt Thiago Alcantara over van Bayern

OFFICIEEL: Liverpool neemt Thiago Alcantara over van Bayern

18 sep 2020, 19:25

De overstap van Thiago Alcantara naar Liverpool is definitief. De kampioen van Engeland neemt de Spanjaard over van Bayern München, dat het afgelopen seizoen met de middenvelder maar liefst drie hoofdprijzen won.

Liverpool maakte melding van een langdurige verbintenis, zonder in details te treden. Volgens ingewijden zou met de overgang een bedrag van ruim 20 miljoen euro gemoeid zijn. Daar kunnen nog de nodige bonussen bijkomen.

Thiago (29) heeft zeven jaar bij Bayern gespeeld. "Dit is geweldig", luidde de eerste reactie van de speler. "Op dit moment heb ik heel lang gewacht. Ik ben ongelooflijk blij voor mijn nieuwe club te kunnen gaan voetballen. Al die jaren ben ik maar met één ding bezig geweest, het winnen van prijzen. Dat is waar je het voor doet. Bij Liverpool hoop ik nog veel bekers aan mijn erelijst te gaan toevoegen. Dit is de juiste club voor mij."

Liverpool begon het afgelopen weekeinde het seizoen in de Premier League met een overwinning op Leeds United (4-3). Zondag staat in Londen de ontmoeting met Chelsea op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.