Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Linssen verlaat Feyenoord en vervolgt loopbaan in Japan

OFFICIEEL: Linssen verlaat Feyenoord en vervolgt loopbaan in Japan

27 juni 2022, 08:23

Bryan Linssen voetbalt komend seizoen bij Urawa Red Diamonds. Feyenoord bevestigde maandag overeenstemming te hebben bereikt met de Japanse club over een overgang van de 31-jarige aanvaller. Linssen tekent een contract voor 2,5 seizoen.

Linssen kwam in 2020 transfervrij over van Vitesse. In de twee seizoenen bij de Rotterdammers kwam hij tot 63 competitieduels waarin hij 21 keer scoorde. Met Feyenoord bereikte hij afgelopen seizoen ook de finale van de Conference League. Daarin was AS Roma net te sterk.

'Met spelen voor Feyenoord heb ik een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt', zegt Linssen op de website van de Rotterdamse club. 'Ik kijk niet alleen met een trots gevoel terug op onze prestaties op het veld, maar zal me ook de mensen met wie ik zo fijn heb samengewerkt altijd blijven herinneren.'

Volgens technisch directeur Frank Arnesen heeft Linssen zowel op als buiten het veld veel waarde gehad. 'De stap naar het buitenland is altijd een lang gekoesterde wens van hem gebleven. Nu deze mogelijkheid zich voordoet nemen we dan ook op een mooie manier afscheid van elkaar', aldus Arnesen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.