Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Kramer keert terug bij ADO Den Haag

OFFICIEEL: Kramer keert terug bij ADO Den Haag

30 juli 2019, 23:20

Michiel Kramer keert terug bij ADO Den Haag. De aanvaller en ADO Den Haag hebben elkaar gevonden in een tweede samenwerking.

De 30-jarige spits zet woensdag zijn handtekening onder een contract tot medio 2021 bij de club waar hij tussen 2013 en 2015 enorm succesvol was.

"We hebben er vertrouwen in dat Michiel hier kan laten zien dat hij het voetballen en het scoren absoluut nog niet verleerd is", zegt Jeffrey van As, manager voetbalzaken van ADO Den Haag. "Hij heeft de afgelopen dagen aangetoond dat hij er fysiek en voetballend prima voor staat. We zijn blij dat Michiel terug is."

Kramer kwam in 2013 van FC Volendam naar Den Haag. Bij ADO kende de spits twee succesvolle seizoenen, waarin hij 24 keer scoorde en voor zeven assists zorgde. Hiermee verdiende hij een overgang naar Feyenoord, waar de aanvaller in februari 2018 opstapte. Na periodes bij Sparta Rotterdam, Maccabi Haifa en FC Utrecht zat Kramer tot vandaag zonder club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.