Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Joël Drommel voor vijf jaar naar PSV

OFFICIEEL: Joël Drommel voor vijf jaar naar PSV

16 apr 2021, 12:52

De transfer van Joël Drommel naar PSV is rond. De doelman komt na dit seizoen over van FC Twente en tekent in Eindhoven een contract voor vijf seizoenen. De Eindhovenaren betalen naar verluidt een bedrag tussen de 3,5 en 4 miljoen euro voor Drommel.

Begin maart werd bekend dat PSV de 24-jarige doelman graag naar Eindhoven wilde halen. Hoewel Drommel zelf snel persoonlijk akkoord was, wisten PSV en FC Twente geen overeenstemming te bereiken over de transfersom. De Eindhovenaren lieten de onderhandelingen vervolgens compleet stil vallen. Afgelopen week nam de top van Twente zelf weer contact op met PSV, waarna de transfer in een stroomversnelling kwam.

Drommel is in Eindhoven de beoogde nieuwe eerste doelman. Zijn komst lijkt dan ook gevolgen te hebben voor Yvon Mvogo, die bij PSV een huurcontract heeft tot medio 2022. RB Leipzig heeft echter de optie om de doelman komende zomer terug te halen naar Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.