Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan en gaat bizar salaris verdienen

OFFICIEEL: Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan en gaat bizar salaris verdienen

22 apr 2021, 21:14

Zlatan Ibrahimovic weet voorlopig van geen ophouden. De aanvaller heeft zijn contract verlengt bij AC Milan. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Volgens Goal gaat Ibrahimovic ruim zes miljoen euro per jaar verdienen.

De Zweedse aanvaller is dit seizoen weer van grote waarde voor AC Milan. Zlatan maakte dit seizoen in zeventien Serie A-wedstrijden alweer vijftien doelpunten en gaf daarin twee assists.

De inmiddels 39-jarige Zlatan hoopt met AC Milan nog de titel te kunnen pakken. Het zal een lastige klus worden, want de club uit Milaan staat op dit moment tweede, achter Internazionale. De stadsgenoot heeft tien punten meer met nog zes wedstrijden te gaan.

 

Snel meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.