Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Honda tekent bij Vitesse

OFFICIEEL: Honda tekent bij Vitesse

6 nov 2019, 16:12

Keisuke Honda keert terug in de Eredivisie. De De Japanner speelt de rest van dit seizoen voor Vitesse. De 98-voudig international was op proef in Arnhem en is na dagen van onderhandelen tot overeenstemming gekomen over een contract.

Honda over zijn transfer naar Vitesse: 'Het is een tijd geleden dat ik in Nederland heb gevoetbald. Hopelijk herinneren de voetballiefhebbers in Nederland mij nog. Ik ga er hoe dan ook alles aan doen om indruk te maken op de velden. Ik wil belangrijk zijn voor het team en kijk er naar uit om in het stadion en voor de supporters te spelen. Ook is het een leuke bijkomstigheid dat ik, na VVV-Venlo, opnieuw in het geel-zwart mag spelen.'

Honda sluit na de interlandperiode aan bij de groep van trainer Leonid Sloetski. Hij wacht nog op zijn werkvergunning.

VIDEO - 'Honda? Ben je niet in de war met Mazda?' 😂

Is Honda bondscoach van Cambodja? 'Ben je niet in de war met Mazda?'
1:12
Is Honda bondscoach van Cambodja? 'Ben je niet in de war met Mazda?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.