Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Henk Fraser keert terug in de Eredivisie

Officieel: Henk Fraser keert terug in de Eredivisie

17 mei 2023, 17:06

RKC Waalwijk heeft Henk Fraser aangesteld als nieuwe trainer, zoals Chris Woerts eerder al meldde bij Vandaag Inside. Fraser (56) volgt na dit seizoen Joseph Oosting op, die overstapt naar FC Twente.

De zesvoudig international van Oranje vertrok eind vorig jaar bij FC Utrecht vanwege grensoverschrijdend gedrag, na een incident op het trainingsveld met speler Amin Younes.

Fraser werd als speler kampioen met Feyenoord en werkte als trainer bij ADO Den Haag, Vitesse, Sparta Rotterdam en FC Utrecht. Tussendoor was hij ook assistent van de toenmalige bondscoach Louis van Gaal bij het Nederlands elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.