Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Hélène Hendriks en Sam Hagens presenteren komend jaar HLF8

Officieel: Hélène Hendriks en Sam Hagens presenteren komend jaar HLF8

21 dec 2022, 14:30

Hélène Hendriks en Sam Hagens gaan talkshow HLF8 presenteren. Dat heeft SBS woensdag bevestigd. Zij zullen vanaf 2 januari afwisselend het programma presenteren. Het nieuws is niet onverwacht, beide namen werden al eerder genoemd.

Het programma moest een nieuwe presentator vinden na het vertrek van Johnny de Mol. Die meldde dit eind oktober, omdat de aanklachten van mishandeling van zijn ex hem de afgelopen maanden heel zwaar waren gevallen. Hij zei zich volledig te willen richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving. De talkshow wordt nu vooral gepresenteerd door Leonie ter Braak, maar zij maakt in januari de overstap naar RTL.

Er circuleerden een aantal namen de afgelopen weken. Zo zou zelfs oud-CDA-coryfee Mona Keijzer in beeld zijn voor de presentatie. Maar zowel SBS als Keijzer wilde dit nieuws niet bevestigen.

In De Oranjewinter mocht Sam alvast ervaren hoe het voelt om een talkshow te presenteren. Kijk het fragment hieronder terug.

Sam Hagens neemt plek van Wilfred over bij De Oranjewinter: 'Dit gaat helemaal mis!'
3:05
Sam Hagens neemt plek van Wilfred over bij De Oranjewinter: 'Dit gaat helemaal mis!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.