Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Hahn teken tot einde van het seizoen bij Anderlecht

OFFICIEEL: Hahn teken tot einde van het seizoen bij Anderlecht

29 dec 2020, 17:55

Doelman Warner Hahn komt na de winterstop uit voor RSC Anderlecht. De 28-jarige keeper zat sinds het voortijdig afgebroken seizoen in Nederland zonder club nadat zijn contract bij sc Heerenveen was afgelopen. In Brussel tekent Hahn tot het einde van het seizoen.

Anderlecht ziet in Hahn de oplossing voor hun keepersprobleem. Tweede doelman Hendrik Van Crombrugge is lang uit de roulatie met een blessure, waardoor oud-Willem II'er Timon Wellenreuther momenteel de enige beschikbare en ervaren keeper is.

"In de jeugd heb ik vaak tegen Anderlecht gespeeld, ik ken de club dus al heel lang", vertelt Hahn op de clubwebsite. "Ik heb heel veel zin in mijn eerste buitenlandse avontuur en kijk er naar uit om vanaf zaterdag op de training er meteen hard tegenaan te gaan."

Voor zijn periode bij Heerenveen keepte Hahn onder meer bij FC Dordrecht, PEC Zwolle en Excelsior. De geboren Rotterdammer zat in de jeugd bij Sparta en Ajax. Daarna belandde hij via Dordrecht bij Feyenoord maar daar brak hij niet door.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.