Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Guus Til eerste aanwinst Arne Slot

OFFICIEEL: Guus Til eerste aanwinst Arne Slot

2 juni 2021, 17:05

Guus Til speelt volgend seizoen op huurbasis bij Feyenoord. De middenvelder van Spartak Moskou werd afgelopen seizoen nog uitgeleend aan SC Freiburg. Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen.

Arne Slot, volgend seizoen trainer van Feyenoord, heeft een grote rol gespeeld bij de komst van Til. Slot werkte met Til bij AZ en gaat er alles aan doen om het plezier bij de middenvelder weer terug te brengen.

In eerste instantie leek de kans klein dat Feyenoord de 23-jarige Til kon gaan huren. Volgens De Telegraaf hebben de Rotterdammers een slimme deal kunnen sluiten met Spartak Moskou. Feyenoord zou ruim een miljoen euro betalen voor de komst van Til voor één seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.