Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Fortuna Sittard stunt met aantrekken van Burak Yilmaz

OFFICIEEL: Fortuna Sittard stunt met aantrekken van Burak Yilmaz

21 juni 2022, 15:10

Fortuna Sittard heeft voor een superstunt op de transfermarkt gezorgd. 77-voudig Turks international Burak Yilmaz speelt komend seizoen in Limburg. Hij komt over van Lille.

Het is de bedoeling dat de spits over twee jaar start met een traject om trainer te worden. 'Voor mij was het complete plaatje enorm belangrijk, iets wat ze mij in Sittard kunnen en willen bieden', zegt Yilmaz, een erkende doelpuntenmaker. In 77 interlands voor Turkije scoorde hij 31 keer. Begin vorig jaar maakte de Turk een hattrick in de met 4-2 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal.

Fortuna Sittard heeft met Isitan Gün een Turkse eigenaar en voorzitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.