Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord versterkt zich met Sebastian Szymański

Officieel: Feyenoord versterkt zich met Sebastian Szymański

22 juli 2022, 16:05

Feyenoord heeft zich versterkt met Sebastian Szymanski. De verliezend finalist van de eerste editie van de Conference League huurt de 23-jarige middenvelder van Dinamo Moskou. Feyenoord kan de Pool volgend jaar definitief inlijven.

Szymanski genoot een groot deel van zijn opleiding bij Legia Warschau. Hij heeft vijftien interlands gespeeld. Hij gaat bij Feyenoord met rugnummer 17 voetballen.

Feyenoord dreigt een andere middenvelder te verliezen. Fredrik Aursnes staat in de belangstelling van Benfica, waar Roger Schmidt nu coach is. De oud-trainer van PSV haalde eerder deze zomer voormalig aanvaller David Neres van Ajax naar Lissabon.

Volgens Portugese media heeft Benfica 15 miljoen euro over voor Aursnes, die vorig jaar voor zo'n 500.000 euro naar Rotterdam kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.