Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Feyenoord versterkt zich met Oostenrijkse verdediger Trauner

OFFICIEEL: Feyenoord versterkt zich met Oostenrijkse verdediger Trauner

26 juli 2021, 18:01

De overgang van Gernot Trauner naar Feyenoord is definitief. De Rotterdamse club meldde dat de centrale verdediger uit Oostenrijk voor vier jaar heeft getekend. Hij komt over van LASK Linz.

De vijfvoudig international zegt uit te kijken naar zijn debuut voor Feyenoord. "Het was geen gemakkelijke keuze om LASK te verlaten, maar na mijn eerste kennismaking met de stad Rotterdam en de club Feyenoord werd het me een stuk makkelijker gemaakt. Met mijn ervaring hoop ik iets toe te voegen aan deze getalenteerde selectie. Nadat ik kennis had gemaakt met de trainer werd ik alleen nog maar enthousiaster, want ik pas denk ik bij de manier van spelen die hij voor ogen heeft."

"Voor de achterste linie waren we nadrukkelijk op zoek naar ervaring", verduidelijkt technisch directeur Frank Arnesen. "Die hebben we gevonden in de persoon van Gernot, een zeer gelouterde speler die al meer dan tien jaar op het hoogste niveau in Oostenrijk speelt. Hij is defensief sterk en past goed in de spelfilosofie die we bij Feyenoord voor ogen hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.