Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord verkoopt Sinisterra voor recordbedrag aan Leeds United

Officieel: Feyenoord verkoopt Sinisterra voor recordbedrag aan Leeds United

7 juli 2022, 13:40

Leeds United heeft de komst van Luis Sinisterra bekendgemaakt. De aanvaller maakt voor een bedrag van rond de 25 miljoen euro (exclusief bonussen) de overstap naar Engeland, en levert Feyenoord daarmee een recordbedrag op. Sinisterra lost Dirk Kuyt af, die in 2006 voor 16 miljoen euro werd verkocht aan Liverpool.

Sinisterra, die bij Feyenoord nog een contract voor twee seizoenen had, speelde vier jaar lang in Rotterdam. De vijfvoudig international kwam in die periode tot 113 wedstrijden waarin hij 35 keer scoorde en 29 assists gaf. Vooral afgelopen seizoen, onder leiding van trainer Arne Slot, was Sinisterra belangrijk.

'Ik ga veel dingen enorm missen, maar er zijn nog veel meer mooie herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen', zegt Sinisterra, die de tweede Feyenoorder is die deze transferperiode de overstap maakt naar de hoogste Engelse competitie. Linkerverdediger Tyrell Malacia voetbalt vanaf nu voor Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.