Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord presenteert recordaanwinst Quinten Timber

Officieel: Feyenoord presenteert recordaanwinst Quinten Timber

28 juli 2022, 19:35

Feyenoord heeft Quinten Timber definitief binnen. De broer van Oranje-international Jurriën Timber tekent een contract tot 2026 in Rotterdam. Feyenoord betaald naar verluidt een bedrag van 8,5 miljoen euro aan FC Utrecht.

‘Het voelt zeker vertrouwd om hier terug te zijn,’ vertelt Timber. ‘Toen ik naar De Kuip reed, voelde het als thuiskomen. Feyenoord heeft z’n best gedaan om me terug te halen en daar ben ik blij mee. Om acht jaar na mijn vertrek hier weer te mogen staan, in dit stadion waarin de supporters hun energie overbrengen op de ploeg, is fantastisch. Ik ben fit en heb er zin in om morgen meteen mee te trainen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.