Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord neemt Javairô Dilrosun definitief over van Hertha BSC

Officieel: Feyenoord neemt Javairô Dilrosun definitief over van Hertha BSC

11 juli 2022, 17:03

Feyenoord heeft aanvaller Javairô Dilrosun gestrikt. De 24-jarige Dilrosun komt over van de Duitse club Hertha BSC en heeft een contract tot medio 2026 ondertekend. Hij gaat in Rotterdam met rugnummer 11 spelen.

'Ik heb al lang contact met trainer Arne Slot. Hij wilde me er graag bij hebben, net als technisch directeur Frank Arnesen. Zij gaven me in onze gesprekken een goed gevoel. De club heeft ambitie en dat spreekt me aan. Ik wil aanvallend voetbal spelen, in een team dat vaak en lang de bal heeft. Daarom ben ik blij dat ik voor Feyenoord mag gaan spelen', aldus de geboren Amsterdammer, die één keer voor Oranje uitkwam.

Voor zijn periode bij Hertha BSC speelde Dilrosun bij Manchester City, dat hem in 2014 wegplukte bij Ajax. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor het Franse Girondins Bordeaux. Hij kwam daar tot 34 wedstrijden.

Dilrosun trainde maandag al mee bij Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.