Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord legt Braziliaanse aanvaller Paixão voor vijf jaar vast

Officieel: Feyenoord legt Braziliaanse aanvaller Paixão voor vijf jaar vast

17 aug 2022, 17:24

Feyenoord heeft de Braziliaanse aanvaller Igor Paixão voor vijf jaar vastgelegd. De 22-jarige linksbuiten komt over van de Braziliaanse club Coritiba. Paixão gaat bij Feyenoord voetballen met het rugnummer 14.

Trainer Arne Slot krijgt door de komst van de Braziliaan extra mogelijkheden voorin. Feyenoord versterkte zich deze zomer ook al met de vleugelaanvallers Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi en de spitsen Danilo en Santiago Giménez, afkomstig uit respectievelijk Brazilië en Mexico. Slot zag deze zomer met Cyriel Dessers, Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Reiss Nelson ook heel wat aanvallers vertrekken.

"Het is een grote droom voor mij die uitkomt om voor een grote Europese club als Feyenoord te spelen", zegt Paixão, die bij Coritiba in 95 wedstrijden 20 doelpunten maakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.