Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Feyenoord huurt Servische verdediger Uros Spajic

OFFICIEEL: Feyenoord huurt Servische verdediger Uros Spajic

15 sep 2020, 18:10

Feyenoord huurt de Servische verdediger Uros Spajic voor de rest van het seizoen van FK Krasnodar, meldt de club via de officiële kanalen. Feyenoord was na de blessure van Sven van Beek op zoek naar een centrale verdediger, en heeft die gevonden in de 27-jarige Servisch international Spajic.

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de komst van de verdediger: 'Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie. Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep.'

Spajic werd gevonden door een advertentie te plaatsen in een transferroom, wist Martijn Krabbendam van Voetbal International: 'Dan zeg je, we hebben een centrale verdediger nodig, dit is wat we kunnen betalen aan salaris, en dan pitchen agenten gewoon hun spelers. Dan krijg je een hele lijst binnen van centrale verdedigers. Die gaan ze dan verder onderzoeken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.