Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL:  Feyenoord haalt Marsman binnen

OFFICIEEL: Feyenoord haalt Marsman binnen

20 juni 2019, 15:19

Feyenoord heeft Nick Marsman aan zich gebonden. De doelman komt transfervrij over van FC Utrecht en tekent een contract voor twee jaar.

Marsman debuteerde in 2011 in het betaald voetbal en kwam sindsdien uit voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht, waarmee hij afgelopen seizoen de play-offs won om Europees voetbal.

‘Na de verhuur van Rámon Ten Hove aan FC Dordrecht en met name het vertrek van Joris Delle wilden we onze selectie versterken met een ervaren doelman om het keepersteam weer compleet te maken,’ licht technisch directeur Sjaak Troost toe op de website van Feyenoord. ‘Met Nick hebben we die gewenste versterking gevonden. Hij is een echte professional en heeft onlangs tijdens de play-offs met zijn vorige club nog laten zien er direct te kunnen staan als het erom gaat.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.