Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord haalt Kostas Lamprou terug naar De Kuip

Officieel: Feyenoord haalt Kostas Lamprou terug naar De Kuip

4 aug 2023, 12:01

Feyenoord haalt Kostas Lamprou terug naar De Kuip. De landskampioen neemt de 31-jarige doelman over van Willem II. Lamprou, die eerder van 2009 tot 2015 onder contract stond bij Feyenoord, ondertekent een contract voor één seizoen.

"Het voelt als thuiskomen," reageert Lamprou op de clubwebsite van Feyenoord. "Zeventien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Feyenoord als jonge keeper, en nu keer ik terug met meer ervaring. In die rol hoop ik Justin en Timon te kunnen ondersteunen en er te staan als Feyenoord me nodig heeft. Hopelijk kan ik een steentje bijdragen aan nog meer succes."

Lamprou is gehaald als derde doelman, achter Justin Bijlow en Timon Wellenreuther. Naast Feyenoord en Willem II kwam Lamprou uit voor Excelsior, Willem II, Ajax, Vitesse, RKC Waalwijk en PEC Zwolle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.