Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Feyenoord haalt Jahanbakhsh als opvolger van Berghuis

OFFICIEEL: Feyenoord haalt Jahanbakhsh als opvolger van Berghuis

17 juli 2021, 15:30

Feyenoord heeft Alireza Jahanbakhsh binnen. Jahanbakhsh is de beoogde opvolger van Steven Berghuis, die volgend seizoen voor Ajax speelt. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

Jahanbakhsh, die volgende maand 28 jaar wordt, maakte in 2018 de overstap voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton & Holve Albion, maar kwam daar weinig aan spelen toe. De snelle aanvaller speelde het afgelopen seizoen 21 wedstrijden, waarvan slechts zes als basisspeler. Jahanbakhsh wist in 50 Premier League-duels twee keer te scoren.

De vleugelaanvaller heeft een contract getekend tot medio 2024 bij Feyenoord. 'Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan. Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer te maken. Ik had geen twijfel', aldus de nieuwe aanwinst van de Rotterdammers.

In 2018 werd Jahanbakhsh topscorer van de Eredivisie met 21 doelpunten. Bij Feyenoord wordt de Iraanse international herenigd met oud-ploeggenoot Guus Til.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.