Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Dani Olmo vertrekt naar RB Leipzig

OFFICIEEL: Dani Olmo vertrekt naar RB Leipzig

25 jan 2020, 13:21

RB Leipzig heeft de komst van het Spaanse supertalent Dani Olmo bevestigt via de officiële kanalen. Met de komst van de international is naar verluidt een bedrag van 25 miljoen euro gemoeid. De Spanjaard tekent tot medio 2024 en krijgt rugnummer 25 in Duitsland.

De begeerde middenvelder had de clubs voor het uitkiezen. Onder meer AC Milan, Chelsea en FC Barcelona aasden op de komst van het talent.

Nenad Bjelica, trainer van Dinamo Zagreb, liet afgelopen donderdag al weten dat Olmo op weg was naar de hoogvlieger uit de Bundesliga. 'Uit alle aanbiedingen is de keuze op RB Leipzig gevallen. Ik denk dat hij zich daar ook het beste kan ontwikkelen.'

Olmo legt op de clubwebsite uit waarom hij voor Leipzig heeft gekozen. 'Een aantrekkelijke club die mij heeft overtuigd met de filosofie van het ontwikkelen van spelers en het geven van vertrouwen aan talent.' Leipzig noemt hem een 'juweeltje met buitengewone technische vaardigheden'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.