Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Boy Waterman (38) keert terug bij PSV

OFFICIEEL: Boy Waterman (38) keert terug bij PSV

20 juni 2022, 13:07

Boy Waterman keert na negen jaar terug bij PSV. De 38-jarige keeper tekende maandag een contract voor één jaar.

Waterman stond in het seizoen 2012-2013 al 29 keer onder de lat bij de Eindhovenaren, waarna hij naar het Turkse Karabükspor vertrok. Na twee jaar bij de Turkse club speelde hij vervolgens vijf jaar bij APOEL Nicosia (Cyprus) en twee jaar bij OFI Kreta (Griekenland).

"Het is fijn om weer hier te zijn", zegt Waterman over zijn terugkeer. "In de jaren dat ik in het buitenland speelde ben ik als voetballer en als mens gegroeid. De ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ga ik delen met de selectie."

Directeur voetbalzaken John de Jong vindt dat Waterman iets toevoegt aan de Eindhovense selectie. "Boy heeft de afgelopen seizoenen veel gespeeld. Hij is fit, kent de wetten van de topsport en brengt veel ervaring in de kleedkamer. Dat is ontzettend waardevol voor de jonge spelers in onze selectie", aldus De Jong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.