Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Bergwijn tekent voor vijf jaar bij Tottenham Hotspur

OFFICIEEL: Bergwijn tekent voor vijf jaar bij Tottenham Hotspur

29 jan 2020, 12:32

Steven Bergwijn maakt definitief de overstap naar Tottenham Hotspur. De 22-jarige aanvaller tekent in Engeland een contract voor vijf jaar.

PSV ontvangt ruim 30 miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller, die negen interlands voor Oranje speelde. Bergwijn belde zondagochtend trainer Ernest Faber op, met de mededeling dat Tottenham interesse in hem heeft. De aanvaller kwam daarom niet in actie in de competitiewedstrijd tegen FC Twente (1-1).

Bergwijn groeide uit tot een vaste waarde en kwam in het kampioensseizoen 2017-2018 tot 32 competitiewedstrijden, waarin hij achtmaal scoorde. Het seizoen erop scoorde Bergwijn veertien keer in 33 duels. Bergwijn had nog een contract in Eindhoven tot de zomer van 2023.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.