Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Babadi zet na lange transfersoap handtekening onder nieuw contract bij PSV

2 mrt 2024, 12:37

PSV heeft het contract van de 18-jarige middenvelder Isaac Babadi verlengd tot de zomer van 2028. Dat meldt de Eindhovense Eredivisionist op de website. Babadi stond vorig weekeinde in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor het eerst sinds augustus weer in de basis. Hij kwam dit seizoen tot nu toe tot twaalf competitieduels uit in de hoofdmacht, meestal als invaller.

PSV's directeur voetbalzaken Earnest Stewart meldde in januari nog dat de onderhandelingen met Babadi moeizaam verliepen. "PSV biedt me al jaren een platform om mezelf te ontwikkelen. Dit seizoen heb ik zelfs mijn debuut mogen maken in de Eredivisie en de Champions League, twee ontzettend belangrijke stappen in mijn carrière", zegt de middenvelder nu op de website.

"Isaac geldt als een groot talent, met ontzettend veel creativiteit in zijn spel. Hij is nog erg jong, maar kan zich nu al staande houden in een elftal met bijzonder veel kwaliteit. Dat heeft hij dit seizoen al meerdere keren bewezen, ook tegen tegenstanders van formaat", aldus Stewart.

Babadi kreeg zijn opleiding bij PSV en debuteerde in 2022 bij Jong PSV in het betaalde voetbal. Op 4 augustus 2023 maakte hij in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zijn officiële debuut voor de hoofdmacht.

Babadi bekroonde eerder dit seizoen nog zijn debuut in de Champions League voor PSV tegen Sturm Graz met een doelpunt. Bekijk zijn reactie terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.