Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Antony vertrekt voor maximaal 100 miljoen euro naar Manchester United

Officieel: Antony vertrekt voor maximaal 100 miljoen euro naar Manchester United

30 aug 2022, 14:11

Ajax heeft een akkoord bereikt met Manchester United over de transfer van aanvaller Antony. De 22-jarige Braziliaan verhuist voor 95 miljoen euro naar de Engelse club van trainer Erik ten Hag. Via bonussen kan dat bedrag oplopen naar 100 miljoen euro, maakte Ajax bekend.

Het is daarmee de grootste transfer ooit voor een Nederlandse club. Ajax verkocht drie jaar geleden Frenkie de Jong voor maximaal 86 miljoen euro aan FC Barcelona.

Antony speelde twee jaar voor Ajax, dat hem in 2020 overnam van São Paulo. In 82 wedstrijden maakte de Braziliaanse international 24 doelpunten. Antony werd met de Amsterdammers twee keer landskampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.