Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Anderlecht huurt Philippe Sandler van Manchester City

OFFICIEEL: Anderlecht huurt Philippe Sandler van Manchester City

17 juli 2019, 20:10

Anderlecht huurt Philippe Sandler voor één seizoen van Manchester City, meldt de Brusselse club via de officiële kanalen. Sandler wordt bij Anderlecht herenigd met Vincent Kompany, die hij kent uit zijn periode bij Manchester City.

'Met Philippe Sandler halen we een jonge talentvolle speler naar RSC Anderlecht. Hij wordt gehuurd van Manchester City en is dus vertrouwd met het systeem waarmee Vincent Kompany dit seizoen ook bij RSC Anderlecht wil spelen. Met zijn voetballend vermogen zal hij een grote meerwaarde leveren voor het team,' meldt Sportief Directeur Michael Verschueren.

Sandler verkaste in 2018 van PEC Zwolle naar Manchester City. Daarvoor genoot hij zijn opleiding bij Ajax. Hij gaat bij Anderlecht spelen met rugnummer 34, als eerbetoon aan Abdelhak Nouri.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.