Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Álvarez voor vijf jaar naar Ajax

OFFICIEEL: Álvarez voor vijf jaar naar Ajax

19 juli 2019, 21:55

Ajax versterkt de selectie met Edson Omar Álvarez. De 21-jarige Mexicaanse international komt uit eigen land over van Club América.

Álvarez, die een contract voor vijf seizoenen bij de Amsterdammers gaat ondertekenen, is een centrale verdediger. Hij kan ook als rechtsback spelen en op het middenveld.

Het akkoord is onder voorbehoud van de medische keuring en de vervulling van een aantal overige voorwaarden, meldt Ajax, dat eerder centrale verdediger Matthijs de Ligt kwijtraakte aan Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.