Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax neemt Conceição over van FC Porto als beoogde opvolger Antony

Officieel: Ajax neemt Conceição over van FC Porto als beoogde opvolger Antony

21 juli 2022, 20:07

Ajax heeft de komst van Francisco Conceição bevestigd. De 19-jarige vleugelaanvaller komt over van FC Porto en heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend.

De Portugees speelde 50 officiële duels voor de hoofdmacht van FC Porto. Hij won afgelopen seizoen de landstitel en de beker met die club. Ajax heeft goede hoop dat Conceição op termijn Antony kan opvolgen. De Braziliaan heeft de aandacht getrokken van veel topclubs, waaronder Manchester United. Ajax wil Antony deze zomer nog niet kwijt,

Ajax versterkte zich de afgelopen weken ook met Steven Bergwijn, Calvin Bassey en Owen Wijndal. De club hoopt dat het snel de terugkeer van Brian Brobbey kan bevestigen. Nicolás Tagliafico staat voor een vertrek bij Ajax. Hij staat in de belangstelling van Olympique Lyon, waar Peter Bosz trainer is. Tagliafico speelt sinds 2018 voor Ajax en groeide daar uit tot een publiekslieveling. De Argentijn kreeg afgelopen seizoen weinig speeltijd.

Ajax nam de afgelopen maanden ook afscheid van Lisandro Martínez, Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sébastien Haller en André Onana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.