Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax neemt Ávila voor 12,5 miljoen over van Royal Antwerp

Officieel: Ajax neemt Ávila voor 12,5 miljoen over van Royal Antwerp

22 aug 2023, 17:37

Ajax neemt Gastón Ávila over van Royal Antwerp FC. De Amsterdammers betalen 12,5 miljoen euro voor de linksback. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 14,5 miljoen euro.

Ávila ondertekent een contract voor vijf jaar bij Ajax. De Zuid-Amerikaan begon zijn profloopbaan bij Rosario Central en Boca Juniors, voordat hij in de zomer van 2022 naar België ging. Met Antwerp, waar de Nederlander Mark van Bommel de trainer is, won Ávila de Belgische landstitel en de beker.

Ajax-trainer Maurice Steijn vertelde zaterdag na het gelijkspel tegen Excelsior (2-2) dat hij niet tevreden is over zijn linksbacks Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal. Ávila is de negende aanwinst deze transferperiode voor Ajax, na Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs, Jakov Medic, Chuba Akpom, Anton Gaaei en Josip Sutalo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.