Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax maakt de komst van Jordan Henderson bekend

Officieel: Ajax maakt de komst van Jordan Henderson bekend

18 jan 2024, 20:54

Ajax heeft de komst van Jordan Henderson bevestigd. De voormalige aanvoerder van Liverpool heeft na een medische keuring zijn handtekening onder een contract van 2,5 jaar gezet. De 33-jarige middenvelder komt transfervrij over van Al-Ettifaq, een club uit Saudi-Arabië waar hij zijn contract na zes maanden heeft laten ontbinden.

"We wilden graag een ervaren middenvelder met leiderschapskwaliteiten", vertelt trainer John van 't Schip in een persbericht. "Mede vanwege blessures zochten wij ook iemand die er direct kan staan. Jordan Henderson is zo'n speler. Zijn komst betekent een flinke kwaliteitsimpuls voor onze selectie. Zowel binnen als buiten het veld is een voetballer van dit kaliber bovendien belangrijk voor de vele jonge spelers. Hij is Engels international en heeft met Liverpool de Champions League en veel andere prijzen gewonnen. Ik ben blij met zijn komst en ik denk dat het heel goed is voor onze club dat hij vanaf vandaag Ajacied is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.